More Views

Το δωμάτιο απόδρασης (escape room) είναι ένα παιχνίδι γρίφων, το οποίο παίζεται από μια ομάδα παικτών, όπου βρίσκεται «κλειδωμένη» σε ένα ή περισσότερα δωμάτια

Επιλογές

 • 7€ από 10€ για Συμμετοχή σε Παιχνίδι Απόδρασης (45'), για 1 Παιδί
 • Παίκτες: 4-10
 • Ηλικίες: 6-12
 • Απαραίτητη αγορά 4 τουλάχιστον κουπονιών
Escape Room (Διάρκεια Παιχνιδιού: 45')
Η Κηποπαιδεία υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία στους μικρούς της φίλους.Ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης το οποίο θα τους ταξιδέψει δοκιμάζοντας τις ικανότητες αντίληψης της ομάδας!

Το δωμάτιο απόδρασης (escape room) είναι ένα παιχνίδι γρίφων, το οποίο παίζεται από μια ομάδα παικτών, όπου βρίσκεται «κλειδωμένη» σε ένα ή περισσότερα δωμάτια. Στόχος είναι η ομάδα να «αποδράσει» μέσα σε καθορισμένο χρόνο, λύνοντας μία σειρά από γρίφους κι εκτελώντας κάποιες αποστολές. Οι γρίφοι αποτελούν μέρος σεναρίου κι έχουν συνοχή. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια μοναδική ατμόσφαιρα, δίνοντας στους παίκτες ρόλους μέσα στην ιστορία που εξελίσσεται καθώς παίζουν.

Το παιχνίδι βασίζεται στην ομαδικότητα και στη συνεργασία των παικτών. Παράλληλα οξύνει δεξιότητες όπως της επικοινωνίας, της οργάνωσης, της παρατηρητικότητας, της λήψης αποφάσεων και κυρίως του εναλλακτικού τρόπου σκέψης (think out of the box).


Κηποπαιδεία

Είναι ο παιδότοπος που κάθε παιδί θα ήθελε να έχει στην αυλή του σπιτιού του. Η Μαίρη και η Πέγκυ, φρόντισαν να συγκεντρώσουν όλα εκείνα που αρέσουν στα παιδιά, φτιάχνοντας έναν ονειρεμένο χώρο, με δραστηριότητες κάθε είδους! Συνδύασαν την εμπειρία τους η κάθε μία στο κομμάτι της, έβαλαν φαντασία, μεράκι και αγάπη, συνεργάστηκαν με μια ομάδα ειδικών επιστημόνων, καταρτισμένων παιδαγωγών, μάχιμων καινοτόμων εκπαιδευτικών και έμπειρων εμψυχωτών, οι οποίοι σχεδιάζουν και υλοποιούν προγράμματα και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Κηποπαιδεία.

Πρόκειται για έναν χώρο δημιουργικής έκφρασης και ποιοτικής μη τυπικής εκπαίδευσης που σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να έρθουν σε άμεση επαφή με τη φύση. Διαθέτει όλα εκείνα που ενθουσιάζουν τα παιδιά και θα τα κρατήσουν απασχολημένα για ώρες!

Εξωτερικός Χώρος 
Το ελεύθερο παιχνίδι διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του παιδιού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη συγκρότηση της προσωπικότητάς του. Παίζοντας στην αγκαλιά της φύσης αποκτά με βιωματικό τρόπο σημαντικές γνώσεις αναπτύσσοντας παράλληλα δεξιότητες κίνησης, παρατήρησης, συντονισμού, επίλυσης προβλήματος κ.ά. Παράλληλα, ως μέλος μιας ομάδας ενισχύει την κοινωνική του προσαρμογή, μυείται στα μαγικά απαραίτητα συστατικά της φιλίας και της συνεργασίας και μαθαίνει να εκτιμά τη γνώμη των άλλων, την αλληλοβοήθεια και την ευγενή άμιλλα. Εκτός από το ελεύθερο παιχνίδι, ο εξωτερικός χώρος αξιοποιείται για βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, κυνήγι θησαυρού, ομαδικές δραστηριότητες φυσικής αγωγής κ.ά.

Στα 6.800 τετραγωνικά μέτρα του εξωτερικού χώρου θα βρείτε:
 • Τη μικρή αγορά
 • Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους μικρούς φίλους με ξύλινα ποδήλατα
 • Το επιδαπέδιο τραμπολίνο επιφάνειας 12,5 τετραγωνικών μέτρων
 • Τη μεγάλη αμμοδόχο
 • Τον φυτικό λαβύρινθο και θόλο
 • Τον χώρο για παιχνίδια με νερό
 • Το ινδιάνικο χωριό
 • Το πολύχρωμο φίδι για σκαρφάλωμα
 • Το hobbit house
 • Τον αμπελώνα
 • Τον λαχανόκηπο και βοτανόκηπο
 • Τη φάρμα μυρμηγκιών και φάρμα σκουληκιών
 • Το καράβι
Εσωτερικός Χώρος
Στον εσωτερικό χώρο, υπάρχει δωμάτιο μεταμφιέσεων για θεατρικό παιχνίδι με στολές, μάσκες και περούκες και ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για βρέφη δίπλα από το χώρο των γονέων. Το εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα παιχνίδια, μέσα και έξω, είναι ξύλινα και χειροποίητα, και είναι τοποθετημένα στη «σωστή» θέση: τα παιχνίδια που έλκουν τα μικρότερα παιδιά βρίσκονται κοντά στο εσωτερικό και εξωτερικό καφέ όπου κάθονται οι γονείς. Παράλληλα, υπάρχουν εκπαιδευτές σε όλο το χώρο που συντονίζουν το παιχνίδι και φροντίζουν για την ασφάλεια των παιδιών. 

Η δημιουργική απασχόληση παιδιών 4-14 ετών στους ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους –ανάλογα με τα πεδία δράσης– περιλαμβάνει θεατρικά παιχνίδια, επιστημονικά πειράματα, εργαστήριο φαντασίας, ζωγραφική και κατασκευές, δημιουργία ταινίας, αφήγηση παραμυθιών, ρητορική και επικοινωνία, χορό, γιόγκα, creative english club κ.ά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο σταθερές ομάδες όσο και μεμονωμένα εργαστήρια.

Για παιδιά ηλικίας έως 3 χρονών, θα βρείτε μια ειδικά σχεδιασμένη αίθουσα, όπου μπορούν τα παιδιά να παίξουν δημιουργικά με την παρουσία παιδαγωγών.

Cafe-Restaurant
Στην Κηποπαιδεία οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο καλαίσθητο καφέ, όπου προσφέρεται μια ποικιλία επιλεγμένων ροφημάτων και φαγητών (snacks, σαλάτες, ζυμαρικά, μαγειρευτά, burgers, κλπ). Από εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε και τις δραστηριότητες του παιδιού σας, μέσω του κλειστού κυκλώματος.

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, την απόλυτη ατμόσφαιρα για πάρτι και βαφτίσεις. Μουσικές, χρώματα, χοροί, γέλια, δημιουργικά παιγνίδια, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία υπέροχη γιορτή !
   

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα