More Views

Το i-Talk θα σας βοηθήσει να μάθετε όλα τα βασικά και πρακτικά στοιχεία της γλώσσας που χρειάζεστε στην καθημερινή σας ζωή / Είναι η ιδανική μέθοδος για πολυάσχολους ανθρώπους που διαθέτουν ελάχιστο χρόνο για μελέτηΕπιλογές

  • 59€ από 99€ για Σύστημα Αυτοδιδασκαλίας i-Talk για Εκμάθηση 1 Ξένης Γλώσσας
  • Περιλαμβάνει: 1 Βιβλίο & 4 CD ήχου
  • Επιλέγετε 1 ξένη γλώσσα από: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Τούρκικα & Ελληνικά
  • Οι οδηγίες και η μετάφραση για όλες τις ξένες γλώσσες είναι στα Ελληνικά και για τα Ελληνικά είναι στην αγγλική γλώσσα
Ο συναρπαστικότερος τρόπος για να μάθετε μια ξένη γλώσσα εύκολα και γρήγορα!
Σχεδιασμένο από την Linguaphone, την πρώτη εταιρία εκμάθησης ξένων γλωσσών με αυτοδιδασκαλία. Το i-Talk θα σας βοηθήσει να μάθετε όλα τα βασικά και πρακτικά στοιχεία της γλώσσας που χρειάζεστε στην καθημερινή σας ζωή. Είναι η ιδανική μέθοδος για πολυάσχολους ανθρώπους που διαθέτουν ελάχιστο χρόνο για μελέτη, όπως εσείς!

Με το i-Talk θα μάθετε να καταλαβαίνετε και να μιλάτε με σωστή προφορά, ακολουθώντας τις υποδείξεις των ξένων ομιλητών. Η ηχογράφηση είναι δίγλωσση, ώστε να μπορείτε να μελετάτε ακούγοντας απλά το μάθημά σας και να ανατρέχετε στο βιβλίο σας όταν χρειάζεστε βοήθεια ή περαιτέρω εξάσκηση.

Γι’ αυτό το i-Talk είναι η ιδανική μέθοδος για να μελετήσετε στο αυτοκίνητο, στο λεωφορείο ή στο τρένο, στο γυμναστήριο, όπου και όποτε επιθυμείτε. Είτε ξεκινάτε για πρώτη φορά είτε θέλετε να «φρεσκάρετε» τις γνώσεις σας, με το i-Talk θα μπορείτε να μιλάτε με άνεση και αυτοπεποίθηση πάρα πολύ γρήγορα. Τα 82 χρόνια της Linguaphone στην Ελλάδα εγγυώνται το αποτέλεσμα!

Linguaphone

Η Linguaphone Institute Ltd ιδρύθηκε στη Μεγάλη Βρετανία στις αρχές του 20ου αιώνα, με στόχο να καλύψει τις ραγδαία αυξανόμενες ανάγκες παροχής προϊόντων και υπηρεσιών ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Πολύ σύντομα το Σύστημα Linguaphone αναγνωρίστηκε παγκοσμία και καθιερώθηκε ως το πρωτοπόρο σύστημα εκμάθησης ξένων γλωσσών. Η Linguaphone θεωρείται παγκοσμίως ηγέτης στο χώρο της « Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης» (Distance Learning) ξένων γλωσσών. Η παρουσία της σε 88 χώρες τής προσδίδει πλούσια και συμπυκνωμένη εμπειρία η οποία καθιστά σήμερα το Σύστημα Linguaphone αρτιότερο όλων. Η οπτικοακουστική μέθοδος Linguaphone βοηθά στην κατάκτηση κάθε ξένης γλώσσας,, όπως τη μητρική μας.

Στην Ελλάδα, η ανάπτυξη της Linguaphone ξεκίνησε το 1934. Μετά από 82 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας σε πανελλαδικό επίπεδο, εξακολουθεί να δημιουργεί, προάγει και προσαρμόζει το σύστημά της στις απαιτήσεις και στα μέσα της νέας εποχής.

Χρησιμοποιεί σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία εκπαιδευτικά σεμινάρια ξένων γλωσσών, ατομικά και ομαδικά. Ένα διευρυμένο και έμπειρο δίκτυο καθηγητών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και η χρήση των μέσων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία (όπως Skype, επικοινωνία  κ.ά.) δίνουν την δυνατότητα να αντιμετωπιστούν οι προσωπικές ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες κάθε εκπαιδευόμενου.

Μέθοδος & Σύστημα Linguaphone
  • η  γλώσσα παρουσιάζεται αποκλειστικά από επαγγελματίες εκφωνητές που μιλούν τη μητρική τους γλώσσα και  βοηθούν την εκμάθηση , με απόλυτα φυσικό τρόπο
  • ευελιξία της μεθόδου επιτρέπει η μελέτη να γίνεται με διαφορετικούς ρυθμούς και ένταση
  • ο σπουδαστής μπορεί να χρησιμοποιεί άνετα ότι έχει μάθει , σε όποιο στάδιο μελέτης και αν βρίσκεται
  • Το σύστημα ακούω-καταλαβαίνω-μιλάω  εξασφαλίζει την εκμάθηση κατά τον πλέον αποτελεσματικό και φυσικό  τρόπο όπως ακριβώς μάθαμε τη μητρική μας γλώσσα
Δείτε τη Linguaphone στο www.linguaphone.gr & στο facebook
   

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα